Aankomst en vertrek

  U kunt het appartement in principe betrekken na 15.00 uur ’s middags en dient het appartement te hebben verlaten om 10.00 uur ’s ochtends. Wij adviseren u een degelijke reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Bij aankomst zullen Gerard en/of Lia aanwezig zijn voor ontvangst.

  Water & Electriciteit

  Bij de huurprijs is inbegrepen het gebruik van water en elektriciteit (inclusief het wassen van beddengoed e.d., onderhoud zwembad, tuin, WiFi en satelliet TV). Niet inbegrepen is het gebruik van hout voor de openhaard.

  Aansprakelijkheid

  Verhuurder(s) aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele ongelukken e.d. tijdens uw verblijf in Portugal, in en rond CasaMarinhaBeach door welke omstandigheden dan ook veroorzaakt.

  Borgsom

  Bij aankomst wordt U verzocht een bedrag van € 300,– te voldoen aan de beheerder. Deze wordt, als er geen schade door u is veroorzaakt, bij vertrek geretourneerd. Bij schade wordt eventueel een deel of het geheel ingehouden, eveneens wordt bijbetaling van eventueel ontstane schade verlangd.

  Betaling

  Bij boeking wordt een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag verlangd. Het restant contant bij aankomst.

   

  Boeking

  Bij boeking krijgt u het huurcontract, bevestiging en routebeschrijving toegezonden. De reservering is pas definitief na aanbetaling van 50% van de huur.

Annulering

Bij annulering uwerzijds zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 •  tot 6 weken voor de dag van aankomst: 50% van de totale huurprijs;
 • vanaf de 6e tot de 4e week voor de dag van aankomst: 60% van de totale huurprijs;
 • vanaf de 4e week tot de dag van aankomst: 90% van de totale huurprijs.