De woonkamer, keuken en terras

  U komt binnen in de ruime hal waarna u links een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel aantreft. Rechts vindt u een grote zeer compleet ingerichte keuken met een deur naar het terras. Naast de keuken treft u de gezellige woonkamer met schuifdeuren naar het terras aan. Een gesloten haardsysteem garandeert gezellige winteravonden terwijl de (vloer)verwarming het comfort levert.

  De slaapkamers en badkamers

  Tegenover de woonkamer ligt de 1e slaapkamer (met 2 maal een éénpersoonsbed) voorzien van inbouwkasten. Vervolgens de ruime hoofdslaapkamer met 2 persoonsbed, inbouwkasten, een Frans balkon en een badkamer en suite voorzien van bad / douche, toilet, bidet en twee wastafels.

Bovenste verdieping, dakterras en zwembad

  Vanaf het ruime terras leidt een trap naar de bovenste verdieping waar u een enorm dakterras vindt met een barbecue, een douche, een klein Romeins bad en luxe ligstoelen. Hier bevindt zich een zeer ruime 3e slaapkamer (met 2 aaneengesloten bedden) en een eigen badkamer. Deze ruimte wordt alleen verhuurd in geval u met meer dan 4 personen bent.

  Het complex is volledig omheind en afgeschermd met een elektrisch bedienbaar hek. Aan de entree liggen de parkeerplaatsen en vervolgens vindt u het zwembad met zonneterras voorzien van luxe ligstoelen.

Het appartement is van alle gemakken voorzien:

  • Aankomst op iedere dag van de week mogelijk.
  • Gratis draadloos internet
  • Gratis satelliet TV met alle Nederlandse zenders
  • Airco en (vloer)verwarming in het hele huis.
  • Alle ramen en deuren zijn voorzien van horren.
  • Openhaard voor de wintermaanden